Vietä tuokio muotoiluhuoneella. Tuokio tarjoaa graafista suunnittelua, tuotemuotoilua ja kuosisuunnittelua. Idearikkaasti. Sujuvasti. Nopeasti. Varmasti. Ja aina iloisesti, muotoilutuokiosta nauttien.

Muotoiluhuone Tuokio on perustettu kesällä 2013. Yritys syntyi unelmista ja tarpeesta jakaa iloa, onnentunteita ja ammattitaitoa myös muille, ja sen takana taiteilee Sanni Takkinen (s.1986), taiteen maisteri ja teollinen muotoilija. Haastavammatkin suunnittelutyöt sujuvat nuoren suunnittelijan tuoreella otteella. Tuokiossa piirretään, luonnostellaan, mallinnetaan ja ideoidaan, jolloin viivat ja kuviot heräävät henkiin: saavat värejä, uusia kaaria, ilmeitä ja muotoja. Sen lisäksi haaveillaan, palataan lähtöpisteeseen, kuunnellaan asiakasta ja tyydytään vain parhaaseen.

Suunnittelufilosofia...Usko itseesi. Toteuta ideoitasi, muuntele, varioi. Valmiista ideasta voit saada aikaiseksi monta uutta, erilaista, yllättävää. Oman tekemiseni kautta haluan jakaa iloa, onnistumista ja onnen hetkiä eteenpäin. Kauniita, pieniä ja sykähdyttäviä asioita voi löytää joka puolelta, joka päivä. Omaleimaisuus on tärkeää, luotan siihen että omasta kynästä lähtevä jälki on minua, ei ketään muuta.

Varsinaisen muotoilun ja suunnittelutyön lisäksi Tuokio luo iloisista ja värikkäistä kuoseistaan myös erilaisia paino- ja sisustustuotteita arjen piristykseksi. Iloisia kodintekstiilejä ja kortteja, julisteita ja kalentereita löydät kauppatuokiosta tai jälleenmyyjiltä ympäri Suomen.

Tervetuloa tutustumaan!