graafinen suunnittelu

Jokainen aloittava yrittäjä ansaitsee parhaan mahdollisen näkyvyyden ja startin alkuun. Istutaan alas ja suunnitellaan yhdessä yrityksellesi muun muassa omaleimainen ja uniikki logo ja liikemerkki. Kysy aloittaville yrityksille suunniteltuja starttipaketteja! Logosuunnittelun lisäksi löytyy kattavasti myös muita kuvituksen ja suunnittelun kohteita: oli sitten tarpeesi lehtimainos, yritysilmeen uusiminen, häiden/juhlien/tapahtumien design, juliste, informaatiografiikka, cd:n kannet tai kirjan taittotyö, tuokiossa ne sujuvat taidokkaasti. Muotoiluhuoneella myös kuvataan ja käsitellään kuvia.

tuotemuotoilu

Hyvä ja oivaltava muotoilu ja loppuunasti hiottu käyttäjäystävällisyys tuovat paljon lisäarvoa tuotteelle. Teollinen muotoilu on luovaa ongelmanratkaisua, jossa etsitään parhainta mahdollista lopputulosta. Konseptisuunnittelun avulla luodaan uusia tuoteinnovaatioita ja päivityksiä jo markkinoilla oleviin tuotteisiin (Re-design). Konseptointi voidaan kohdistaa myös brandin kehittämiseen tai yrityskuvan luomiseen. Muotoiluprojekti voi olla laajuudessaan kaiken kattava kokonaisuus, tai vain joitain alla olevia osa-alueita sisälläänpitävä:

Muotoiluprojektit toteutetaan aina vuorovaikutuksellisesti ja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden pohjalta. Luottamus ja tiivis yhteistyö on avainasemassa. Onnistunut muotoilu on paitsi kaunista, se on myös toimivaa ja käytettävää. Tuokiossa tykätään myös pienestä jujusta!

kuosisuunnittelu

Tuokio suunnittelee leikkisiä, graafisia, positiivisia ja värikkäitä kuoseja niin tekstiili-, vaate-, ja metrikangaspainoon, kuin tapetti- ja astiateollisuudellekin. Inspiraatio kumpuaa arjesta, erityisistä hetkistä ja itse elämästä. Lähtökohtana on piristää ja tuoda iloa jokaiseen päivään. Muotoilutuokiossa syntyy uusia kuoseja jatkuvasti, mutta myös tilaustöitä kuosien osalta otetaan vastaan. Kuosit ovat tehdasvalmiita ja raporttiinpiirrettyjä, joihin sisältyy halutessa myös värimallit ja -koodit (TPX).

palvelut